Ofte stilte spørsmål

Om selskapet

Bli bedre kjent med oss

Vi ligger i Fredrikstad, Viken, og er stolte av å være et Norsk eid nettbutikk. Flertallet av produktdesignene våre er laget internt, med internasjonal samarbeid og ansatte som setter sitt hjerte og sjel i hvert eneste unike stykke. Designinspirasjon slår oss i hvert øyeblikk, og derfor lanserer vi nye produkter hver måned. Den beste delen?

Som et direkte-til-forbruker nettbutikk overføres besparelsene til deg.

Flertallet av produktdesignene våre er laget internt, med internasjonal samarbeid og ansatte som setter sitt hjerte og sjel i hvert eneste unike stykke. Designinspirasjon slår oss i hvert øyeblikk, og derfor lanserer vi nye produkter hver måned.

ORDRE

Spørsmål & svar rundt ordre.

Rett etter at du har lagt inn bestillingen din, vil du motta en e-postbekreftelse.

1. Finn ordrebekreftelsen du mottok via e-post, og følg pakken din med den valgte kureren og sporingsnummeret du har oppgitt.

2. Kontakt oss hvis noe ikke føles riktig, eller hvis det har gått mer enn 24.timer siden du har lagt inn bestillingen. Vi hjelper deg gjerne!

Du kan betale med VISA, Mastercard, Klarna og Vipps.

Produktene sendes fra vår lager i Fredrikstad, Viken.

Du kan hente varer som er tilgjengelig på lager. Vanligvis er varen(e) klar innen kort tid.

RETUR / GARANTI

Spørsmål & svar rundt retur & garanti.

Det har du! Hos Mazzu.no har du 30 dagers returrett etter du har mottatt varene.

For spørsmål rundt tilbakelevering av varer, vennligst ta kontakt med oss på: kundeservice@mazzu.no eller her.

Garantien dekker alle skader som har forekommet under transport eller lagring av produktene. Dette kan være manglende verktøy osv. Du har garanti i ett år.

Når du returnerer varer hos oss får du hele kjøpsbeløpet tilbake, men frakt assosiert med tilbakesendingen av produktet vil forekomme på egen regning.